Arròs negre (Arroz Negro) is er weer van 17 tot 31 maart

Arròs negre (Arroz Negro) is er weer van 17 tot 31 maart

Arròs negre is een prachtig en smaakvol gerecht afkomstig uit Valencia en Catalonië.

Alle verse ingrediënten worden vooraf geselecteerd en schoongemaakt, dit in tegenstelling tot de "paella marinera".
Alle schelpdiertjes worden van hun schelp ontdaan en de inktvis in stukjes gesneden en gekookt waarna deze samen komt met de witte rijst, knoflook, peper, zoete paprika en olijfolie. Hierdoor ontstaat een heerlijk samenspel van verschillende smaken die naadloos in elkaar overvloeien.

Arròs negre laat zich uitstekend combineren met een heerlijke Rueda wijn.

Juan is er zeker van, alle extra aandacht proef je!

Van 17 tot 31 maart kunt u de Arròs negre bestellen mits u dit tijdens uw reservering aangeeft. Onze trouwe nieuwsbrief lezers ontvangen korting op de Rueda wijn zoals omschreven in de nieuwsbrief.

Wilt u weten wanneer wanneer wij Arròs negre serveren geeft je dan op voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Paëlla van Vamos a Ver...

Paëlla van Vamos a Ver...

is puur genieten!

Juan bereid de paellazoals u die graag eet. Voor een optimale eetbeleving serveren wij onze paella's uit in een authentieke gietijzeren pan.

Wist u dat het gerecht paella zijn naam dankt aan de pan waarin het bereid wordt. Het woord paella vindt zijn oorsprong in de Latijnse benaming voor pan, namelijk patella.

Wij serveren een viertal standaard paella's te weten de Valenciana (kip en vlees), Marinera (vis en schelpdieren), Especial (vis en vlees) en Vegetal (diverse groenten).

Wikipedia schrijft over het ontstaan van paella;
De binnenlanden van de regio Valencia zijn de bakermat van de paella en andere rijstgerechten (arroces).

Zarzuela, een Catalaans gerecht

Zarzuela, een Catalaans gerecht

Sarsuela wordt door Vamos a Ver met liefde en passie bereid. Juan heeft de receptuur door de jaren heen naar zijn eigen hand weten te zetten. Aan de verse en kwalitatieve ingrediënten zult u veel smaakplezier beleven.

Wikipedia schrijft;
Sarsuela (Spaans: zarzuela) is een Catalaans gerecht waarin verschillende soorten vis evenals schaal- en schelpdieren worden verwerkt. Men stooft de vis in een mengsel van uien, knoflook, paprika en olijfolie. Andere ingrediënten zijn tomaten, rauwe ham en amandelmeel. Het gerecht wordt uiteindelijk gekruid met laurier en peterselie. Sarzuela wordt in de pan geserveerd, samen met geroosterde broodkorstjes en citroen.

Quandoo

Nieuwsbrief

Speciale gelegenheden
en aanbiedingen volgen?
captcha 

Spaans Restaurant
Vamos a Ver
+31 (0)20 673 69 92


Govert Flinckstraat 308
1073 CJ Amsterdam
Plan uw route

Reserveer Nu!


Vandaag reserveren?
Bel ons!


dagelijks geopend van
17:30 tot 22:30
dinsdags gesloten

iens.nl weet waar je eet! iens.nl weet waar je eet!